Български BG English EN
Български BG English EN

Помощ

Доставка

            - на стойност под 100 лв. може да намерите при нашите партньори от Лео Експрес тук: https://www.leoexpres.bg/services

            - на стойност над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА!

 

Гаранция и сервиз

 

Начин на плащане

Предпочитате да платите директно на куриера? Разбира се! Без проблем можете да отворите пратката, да проверите съдържанието му и чак тогава да заплатите! Толкова е лесно и удобно!

Заплащането на дължимата цена на стоката, разходите по доставката ако има такива и др. такси ако има такива, става в брой при получаването й от клиента поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.

Получавате фискален документ от Лео Експрес ООД като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиента запазва фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката от клиента или от трето лице от негово име, става предварително по банков път, като основание за превода е номера на поръчката, който може да видите при нейното завършване. Стоката се доставя след постъпване на превода по сметка на АВИАТРАНС ООД. 

 

Преглед на стоката

 

Лизинг